http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/660391quiz1.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/812187quiz2.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795374quiz3.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/490093quiz4.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/606336quiz5.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/512378quiz6.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243471quiz7.jpg http://archief.schonekleren.nl/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/134070quiz8.jpg
 
Hier is de Grote Klere Quiz
Speel_de_Grote_Klere_Quiz_smSchone Kleren Campagne lanceert uniek avondvullend spel over eerlijke kleding

Amsterdam, 3 juni 2010 – De Grote Klere Quiz is er! Wie houdt er niet van spelletjesavonden, kledingruilfeestjes of quizprogramma's, én doet graag iets goeds voor de wereld? Voor al die mensen is er nu de Grote Klere Quiz. Vol trots presenteert de Schone Kleren Campagne deze unieke spelavond vol opdrachten, kennisvragen en uitdagingen over eerlijke kleding.

Alles wat je nodig hebt voor deze schone kleren-(tupperware)party is een kledingstuk dat je wilt ruilen, pen en papier en drie wasknijpers. En medespelers natuurlijk! De quiz is te spelen via laptop of iPhone, maar is ook geschikt om te downloaden en printen. Succes verzekerd! Bekijk de quiz op www.schonekleren.nl en plan gauw een gezellige avond! Marieke Eyskoot (Schone Kleren Campagne): “Met deze quiz gaat een grote wens van de Schone Kleren Campagne in vervulling: plezier met inhoud combineren om een beter leven voor de mensen die onze kleren maken dichterbij te brengen.”

De quiz is gratis voor de Schone Kleren Campagne ontwikkeld door een groep topontwerpers. Op 8 april om 17 uur begonnen de vier aan een nobel project: overwerken voor het goede doel. Een van hen, Eelke Dekker, had via Twitter een oproep gedaan en kwam zo in contact met de Schone Kleren Campagne. Vol enthousiasme werkte Eelke met Chris Karthaus, Floris Wiegerinck en Ben Streek tot in de late uurtjes aan de opdracht 'Ontwikkel een feestpakket voor de SKC'. Het werd een een geweldige avond (en nacht) met een idem resultaat. 

De Schone Kleren Campagne werkt sinds 1989 aan betere arbeidsomstandigheden in de wereldwijde kledingindustrie. Het is een platformorganisatie waarbij o.a. de FNV, de Landelijke India Werkgroep, Oxfam Novib, Stichting Max Havelaar, Veggie in Pumps en de Filippijnengroep Nederland zijn aangesloten. De Schone Kleren Campagne is onderdeel van de Clean Clothes Campaign, die actief is in 14 Europese landen en een netwerk van 300 organisaties wereldwijd coördineert. Zie voor meer informatie http://www.schonekleren.nl.
 
 

Rechterbalk_homepage_Ga_voor_goed_goed180120

Ga voor goed goed!


Lees hier wat jij kunt doen voor eerlijke kleding.
Waar vind ik schone kleren

Waar vind ik schone kleren?


Klik hier voor het antwoord op deze en meer veelgestelde vragen.
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of sms-acties.

Word donateur


Wij steunen de mensen die onze kleding maken. Help ons helpen!
Speel de Grote Klere Quiz

Speel de Grote Klere Quiz


Doe iets leuks voor schone kleren met deze kruising van spelletjesavond, kledingruilfeestje en quizprogramma!